’t Dakterras

Als u op zoek bent naar een unieke locatie voor een gezellige barbecue of borrel dan is het dakterras van Proost een perfectie optie. Het dakterras heeft namelijk het unieke uitzicht op de grote kerk van Breda en beschikt over alle ingrediënten voor een fantastische barbecue of borrel.

 

Met de zon op uw gezicht kunt u lekker relaxen op één van onze lounge banken, aan de bar of in de zitzakken maar daarnaast geniet u ook van de muziek die de DJ draait vanuit de DJ booth en de drankjes die voor u klaar worden gemaakt achter de full option bar. Het dakterras van Proost in Breda heeft een maximale capaciteit van 150 personen.

Voorzieningen van het Dakterras:

  • Professionele lichtinstallatie
  • Professionele geluidsinstallatie
  • (draadloze) microfoon
  • Lounge banken
  • Zitzakken

 

Arrangementen

Ook voor het dakterras gelden de arrangementen. Wanneer u dus met meer dan 20 personen komt hoeft u geen zaalhuur meer te betalen, maar betaald u alleen het arrangement. Deze is perfect te combineren met de borrel of barbecue naar keuze.

 

Arrangement 1
Als u voor arrangement 1 kiest betaalt u €34,00 per persoon en kunt u vier uur lang onbeperkt genieten van een biertje, wijn en al onze frisdranken.

 

Arrangement 2
Wanneer u voor arrangement 2 kiest, kunt u gedurende één dagdeel onbeperkt gebruik maken van bier, fris, wijn en binnenlands en buitenlandse gedestilleerde dranken. De prijs voor arrangement 2 bedraagt €55,00 per persoon.

Als u andere wensen of voorstellen heeft qua arrangementen, kunt u dat altijd vrijblijvend met ons bespreken. Wij zijn juist gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen. Zo bent u altijd gegarandeerd van een goed feest!