[rev_slider home_impressie]

Uw gelegenheden vieren bij Proost in Breda

Een prachtige locatie voor al uw gelegenheden.

Proost is gelegen in de Vismarktstraat in het centrum van Breda, op slechts één minuut lopen van de Grote Markt en enkele minuten van de verschillende parkeergarages. Voor elke gelegenheid bent u bij ons aan het goede adres. Proost in Breda beschikt namelijk over 4 verschillende ruimtes waar u optimaal kunt genieten met uw gezelschap. Of u nu met een grote groep of kleine groep wilt komen, buiten of binnen wilt staan, wij gaan voor de ultieme ervaring voor uzelf, uw familie en uw vrienden.

 

Borrel, verjaardag, jubileum, geslaagd of een trouwfeest?

U kunt bij ons terecht voor alle soorten gelegenheden; verjaardagen, jubilea, examenfeestjes of trouwfeesten, wij organiseren het graag samen met u. We bieden verschillende ruimtes aan met ieder hun eigen stijl en karakter, én in de zomermaanden is het ook mogelijk om buiten uw gelegenheid te vieren op het dakterras.

 

Bezichtigen en beschikbaarheid?

Als u de beschikbaarheid wilt checken of een optie wilt plaatsen op de zaal kan dit gemakkelijk via de kalender. De kalender vindt u op elke zaalpagina, zodat u ook eerst nog de details kunt lezen van de betreffende zaal. We begrijpen het natuurlijk ook als u de zaal eerst wilt bekijken, dit is geen probleem! Na het plaatsen van de optie zullen we eerst contact met u opnemen om een afspraak in te plannen, alvorens de datum vastgelegd wordt. Zo kunt u eerst de sfeer proeven en de zaal bekijken voordat u definitief een besluit maakt.

Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust, wij helpen u graag verder.