Je examenfeest vieren bij Proost in Breda

Een onvergetelijk examenfeest bij Proost in Breda

Ben je net geslaagd of studeer je binnenkort af? Dan moet dat natuurlijk gevierd worden!

Wij kunnen je helpen om er een onvergetelijke avond van je examenfeest maken, maar allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen! Samen met jou zetten we alles in werking om voor een mooie stunt te zorgen en om er natuurlijk voor te zorgen dat het een onvergetelijk examenfeest wordt! Alles kan uit de kast gehaald worden en niets is ons te gek, wij denken namelijk graag met jou mee zodat jij een feest hebt waar iedereen het nog jarenlang over zal hebben. Arrangementen zijn bespreekbaar in welke vorm dan ook en we staan voor alles open.

 

Vier je examenfeest in het centrum van Breda

De reisafstand naar onze feestlocatie voor je gasten is prima te overbruggen, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de taxi-standplaats is op loopafstand. Je kan met de auto bijna tot de voordeur komen! Daarnaast is het station vlakbij en zijn er bij ons voor ook busstations te vinden.

 

Bezichtigingen & Beschikbaarheid

De beschikbaarheid voor jouw examenfeest kun je gemakkelijke per zaal checken via de kalender. De kalender vindt je op elke zaalpagina. We begrijpen het natuurlijk als je de zaal eerst wilt bekijken, dit is geen probleem. Na het plaatsen van de optie zullen we eerst contact met je opnemen om een afspraak in te plannen, alvorens de datum vastgelegd wordt. Zo heb je altijd de gelegenheid om de zaal te bekijken en om de plannen met ons door te spreken.

Mocht je nog vragen hebben, kun je ons altijd ook een mail sturen of bellen. Wij helpen je graag verder om een onvergetelijk examenfeest weg te zetten!

 

Skybar de grote zaal t Pakhuys