Uw jubileum vieren bij Proost in Breda

Een onvergetelijk jubileumfeest bij Proost in Breda.

Een jubileum is een goede reden voor een feestje. Wilt u ook op een leuke en originele manier een jubileum vieren in het centrum van Breda? Dan bent u bij Proost aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het vieren van jubileums en kunnen u helpen om er een memorabele dag of avond van te maken. Of het nu gaat om het vieren van uw trouwdag of van een andere mijlpaal, we kunnen overal een gepaste invulling aan geven. Uiteraard kijken wij naar uw wensen en hoe wij die kunnen vertalen in een voor iedereen aantrekkelijk jubileum feest.

 

Vier uw jubileum in het centrum van Breda.

De reisafstand naar onze feestlocatie voor uw gasten is prima te overbruggen, er is voldoende parkeergelegenheid, zoals bijvoorbeeld de Prins of de Barones en de taxi-standplaats is op loopafstand.

 

Bezichtigingen & Beschikbaarheid.

De beschikbaarheid voor uw jubileum kunt u gemakkelijke per zaal checken via de kalender. De kalender vindt u op elke zaalpagina. We begrijpen het natuurlijk als u de zaal eerst wilt bekijken, dit is geen enkel probleem. Na het plaatsen van de optie zullen we eerst contact met u opnemen om een afspraak in te plannen, alvorens de datum vastgelegd wordt. Zo kunt u de zaal eerst bezichtigen voordat u akkoord geeft.

Alles voor een onvergetelijke dag om uw jubileum te vieren!