Vrijgezellenfeest vieren in Breda

Een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten!

Je trouwt maar één keer toch? Dus je wilt ook dat het vrijgezellenfeest onvergetelijk is, voor zowel de bruid of bruidegom als alle gasten die aanwezig zijn. Wij helpen je graag met het bedenken van het leukste vrijgezellenfeest in Breda. Naast dat wij verschillende zalen te huur hebben voor de activiteiten, kunnen wij ook in samenwerking met onze partners de verschillende workshops, spellen en activiteiten verzorgen.

Ook over het eten hoef je je geen zorgen te maken. Wij kunnen namelijk ook de catering verzorgen of de leukste restaurants in Breda aanraden. Ofwel, wij helpen je graag bij het organiseren van het vrijgezellenfeest van A tot Z!

 

Wat zijn dan de mogelijkheden?

Bij Proost in Breda zijn er verschillende feestzalen te huur, op basis van de grote van de groep kun je hier een keuze in maken. Om daar dan een leuke dag of avondindeling voor te maken raden wij verschillende workshops en proeverijen aan. Uiteraard denken wij graag mee over jullie wensen voor een onvergetelijke dag!

De mogelijkheden bij Proost in Breda zijn eindeloos. Er zijn ook verschillende arrangementen mogelijk, zoals bijvoorbeeld een diner arrangement, wat bestaat uit een tasting en een hoofdgerecht. Dit kun je dan bijvoorbeeld combineren met een heerlijke cocktailworkshop of vodka of whisky proeverij. Tijdens deze workshops leren wij jullie alle kneepjes uit het vak. Lachen gegarandeerd!