De Grote Zaal

U komt bij binnenkomst gelijk aan in de grote zaal van Proost in Breda. Het begin van de grote zaal is ingericht met een gezellige, grote borrelbar met de invloeden van een bruin café en alle mogelijkheden om gezellig te gaan zitten. Als u de grote zaal verder in loopt komt u in het cocktailgedeelte met een aparte zithoek en de prachtige, ronde cocktailbar. Onze cocktailbar is voorzien van veel verschillende dranken en een groot oppervlak om cocktails te bereiden.

Wanneer u rechtdoor loopt komt u op de dansvloer, welke is uitgerust met een DJ booth die op twee meter hoogte boven de menigte uit kijkt. De grote zaal beschikt over ruim voldoende sanitaire voorzieningen, waaronder een invalidentoilet en is rolstoelvriendelijk. Zo heeft u nergens omkijken naar wanneer u een feest organiseert in onze grote zaal.

De grote zaal heeft een capaciteit van maximaal 450 personen en is daardoor uitermate geschikt voor grotere partijen zoals een netwerkborrel, afstudeerfeest of product presentatie. Wij kunnen de gehele dansvloer ombouwen tot presentatie ruimte en er zijn verschillende mogelijkheden aanwezig zoals bijvoorbeeld een beamer. Qua aankleding zijn er verschillende opties mogelijk, zodat het altijd aansluit op uw bedrijf, thema of sfeer.

Voorzieningen van de Grote Zaal:

  • Professionele lichtinstallatie
  • Professionele geluidsinstallatie
  • (draadloze) microfoon
  • Full HD televisieschermen
  • Beamer (HDMI)
  • Laptop

 

Arrangementen

Uiteraard heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een van onze arrangementen af te nemen. Vanaf twintig personen hoeft u geen zaalhuur te betalen. De grote zaal leent zich ook goed voor workshops, proeverijen of diners met grotere groepen. Zo kunt u bijvoorbeeld aan de cocktailbar een gezellige cocktailworkshop volgen of bij één van onze partners een personeelsuitje organiseren op de dansvloer.

 

Arrangement 1
Als u voor arrangement 1 kiest betaalt u €34,00 per persoon en kunt u vier uur lang onbeperkt genieten van een biertje, wijn en al onze frisdranken.

 

Arrangement 2
Wanneer u voor arrangement 2 kiest, kunt u gedurende één dagdeel onbeperkt gebruik maken van bier, fris, wijn en binnenlands en buitenlandse gedestilleerde dranken. De prijs voor arrangement 2 bedraagt €55,00 per persoon.

 

Als u andere wensen of voorstellen heeft qua arrangementen, kunt u dat altijd met ons bespreken.