De Skybar

De Skybar bevindt zich op de tweede verdieping, in de nok van het pand. Als u de tweede trap oploopt begrijpt u waarom de Skybar aan zijn naam komt. De entree voelt chique aan en als u de deur door loopt komt u in een ruimte terecht met een witte hoogglans bar, uitgerust met de meest uiteenlopende exclusieve dranken en een bijpassend ingericht interieur. De Skybar is uitgerust met een volledig licht- en geluidsplan en heeft de beschikking over voldoende sanitair.

Daarnaast zijn er ook alle mogelijkheden aanwezig voor het geven van een presentatie of het laten zien van foto’s of filmpjes. In de Skybar kunt u terecht met maximaal 50 personen. Een ideale ruimte voor het geven van verjaardagen, feesten of een borrel voor kleinere gezelschappen. Dankzij het interieur van de Skybar voelt u zich snel op uw gemak, ook als u met een kleinere groep bent dan 50 personen.

Zaalverhuur voorzieningen:

  • Professionele lichtinstallatie
  • Professionele geluidsinstallatie
  • (draadloze) Microfoon
  • Full HD televisieschermen
  • Beamer (HDMI)
  • Laptop

 

Arrangementen

Ook voor de Skybar hebben wij verschillende arrangementen. Vanaf 20 personen betaalt u zelfs geen zaalhuur meer. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een arrangement te koppelen aan een proeverij, workshop of diner.

 

Arrangement 1
Als u voor arrangement 1 kiest betaalt u €34,00 per persoon en kunt u vier uur lang onbeperkt genieten van een biertje, wijn en al onze frisdranken.

 

Arrangement 2
Wanneer u voor arrangement 2 kiest, kunt u gedurende één dagdeel onbeperkt gebruik maken van bier, fris, wijn en binnenlands en buitenlandse gedestilleerde dranken. De prijs voor arrangement 2 bedraagt €55,00 per persoon.

Als u andere wensen of voorstellen heeft qua arrangementen, kunt u dat altijd vrijblijvend met ons bespreken.