’t Pakhuys

‘t Pakhuys bevindt zich op de eerste verdieping. Als u vanaf de begane grond de linkertrap op loopt, komt u gelijk uit bij onze garderobe met aan uw rechterhand de openslaande deuren naar het dakterras. Aan uw linkerhand staat een full option bar met vier volautomatische tapkranen. ‘t Pakhuys heeft zijn naam te danken aan het uiterlijk van een traditionele opslagruimte. De ruimte is voorzien van een professioneel licht- en geluidsplan.

Verder voelt de ruimte vooral gezellig aan door het gebruik van hout en warme tinten. ’t Pakhuys heeft een capaciteit voor maximaal 250 personen en is daardoor ideaal voor het geven van grotere feesten, borrels of verjaardagen. Daarnaast is het ook mogelijk om in ’t Pakhuys bijvoorbeeld een gezellige walking diner te organiseren. Wij denken graag met u mee over uw wensen en onze mogelijkheden.

Voorzieningen van ’t Pakhuys:

  • Professionele lichtinstallatie
  • Professionele geluidsinstallatie
  • (draadloze) microfoon
  • Full HD televisieschermen
  • Beamer (HDMI)
  • Laptop

 

Arrangementen

Uiteraard heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een van onze arrangementen af te nemen. Vanaf twintig personen hoeft u zelfs geen zaalhuur te betalen en u kunt de arrangementen uitermate goed combineren met een workshop, proeverij of diner. Alle mogelijkheden staan open!

 

Arrangement 1
Als u voor arrangement 1 kiest betaalt u €34,00 per persoon en kunt u vier uur lang onbeperkt genieten van een biertje, wijn en al onze frisdranken.

 

Arrangement 2
Wanneer u voor arrangement 2 kiest, kunt u gedurende één dagdeel onbeperkt gebruik maken van bier, fris, wijn en binnenlands en buitenlandse gedestilleerde dranken. De prijs voor arrangement 2 bedraagt €55,00 per persoon.

Hiernaast controleert u gemakkelijk de beschikbaarheid van ’t Pakhuys.