Uw bedrijfsjubileum vieren bij Proost in Breda

Een onvergetelijk bedrijfsjubileum bij Proost in Breda

U wil van uw bedrijfsjubileum een onvergetelijke dag maken. Wij bieden u alle ruimte en denken graag met u mee om dit evenement tot een succes te brengen. Wilt u het intiem en chique houden? dan biedt onze Skybar de uitkomst. De bar is namelijk uitgerust met tal van exclusieve dranken en andere high end apparatuur.

Voor grotere partijen adviseren wij u ’t Packhuys of de grote zaal. ’t Pakhuys oogt gezellig en is bijzonder goed uitgerust met een goed licht- en geluidsysteem. De grote zaal heeft een capaciteit maximaal 450 personen en is werkelijk van alle gemakken voorzien. Van CO2 kanonnen op de dansvloer tot een prachtige cocktailbar; deze zaal heeft het allemaal.

 

Vier uw bedrijfsjubileum in het centrum van Breda

De reisafstand naar onze locatie is voor uw gasten prima te overbruggen, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de taxi-standplaats is op loopafstand.

 

Bezichtigingen & Beschikbaarheid

De beschikbaarheid voor uw bedrijfsjubileum kunt u gemakkelijke per zaal checken via de kalender. De kalender vindt u op elke zaalpagina. We begrijpen het natuurlijk als u de zaal eerst wilt bekijken, dit is geen probleem. Na het plaatsen van de optie zullen we eerst contact met u opnemen om een afspraak in te plannen, alvorens de datum vastgelegd wordt.

 

Naar zaalverhuur