Netwerken bij Proost in Breda

Naast feesten en personeelsuitjes zijn de zalen van Proost ook zeer geschikt voor het organiseren van netwerkborrels. Netwerken is niet meer weg te denken uit het hedendaagse bedrijfsleven. Waarom doen we dat dat niet op een unieke, originele manier en locatie. Wij zorgen er voor dat u uw gasten op een bijzondere manier kunt verwelkomen om vervolgens in een relaxte setting een gezellige, maar ook effectieve netwerkborrel neer te zetten.

Dat kan een kleine, chique borrel zijn in onze Skybar, maar als u alles uit de kast wilt halen en uw gasten op een geweldige manier wilt verrassen kunt u ook voor een bijzondere setting in de grote zaal kiezen. Wij staan open voor uw creatieve invulling en denken ook graag met u mee. U kunt in het overzicht van de zalen lezen wat de verschillende mogelijkheden zijn per zaal, maar u kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden persoonlijk af te stemmen. Naast de verschillende zalen hebben wij ook verschillende arrangementen die mogelijk zijn.

 

Arrangementen
Uiteraard heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een van onze arrangementen af te nemen. Wanneer u een van onze arrangementen afneemt, hoeft u vanaf 20 personen geen zaalhuur meer te betalen.

 

Arrangement 1
Als u voor arrangement één kiest betaalt u €25,00 per persoon en kunt u vier uur lang genieten van een biertje, wijn en al onze frisdranken in één van onze zalen of het dakterras.

 

Arrangement 2
Wanneer u voor arrangement twee kiest, kunt u gedurende één dagdeel gebruik maken van bier, binnenlands en buitenlandse gedestilleerde mixdranken, wijn en alle frisdranken. De prijs voor arrangement twee bedraagt €35,00 per persoon. Dit arrangement geldt ook voor al onze zalen en het dakterras.

Naast de arrangementen kunt u bij ons ook workshops, proeverijen en diners organiseren. Wij helpen u graag bij de perfecte indeling van uw netwerkborrel.

 

 

Naar zaalverhuur