Cocktailworkshop en proeverijen bij Proost in Breda.

Naast zaalverhuur organiseert Proost ook diverse, gezellige workshops. Ideaal voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen of een leuke avond met uw vriendengroep. Samenwerkingspartner Coco the Cocktail Company kan u van alle gemakken voorzien. Zo kunt u onder anderen kiezen uit:

Cocktailworkshop

Hoe maakt u de perfecte cocktail? Een professionele cocktailbartender leert het u in een twee uur durende workshop vol lol en interessante informatie. U leert zowel traditionele als nieuwe cocktails te bereiden. En misschien wel het leukste van alles: naderhand drinken jullie ze samen gezellig op. Een hele leuke invulling van teambuilding, groepsuitje of vrijgezellenfeest!

Proeverijen

De bartender vertelt u over het ontstaan van de producten, de verschillende basisingrediënten en neemt u al proevend de gehele wereld over. De proeverij duurt twee uur en is een perfecte afsluiting of onderbreking van een zakelijke bijeenkomst, een leuke vorm van teambuilding maar ook een origineel uitje, of borrel met vrienden of familieleden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op, wij hebben namelijk verschillende proeverijen.

Diner

Natuurlijk kunt u niet met een lege maag aan één van onze befaamde tastings beginnen. Daarom hebben wij het diner arrangement in het leven geroepen. Ideaal om u voor te bereiden op wat er komen gaat óf juist om nog even na te praten over de onvergetelijke ervaring die jullie zojuist hebben opgedaan. Speciaal ingericht voor vrijgezellenfeesten, teambuilding en groepsuitjes.

Het Diner arrangement bestaat uit een tasting, gecombineerd met een heerlijk hoofdgerecht. Kiest u voor het Diner Deluxe arrangement, dan wordt u naast een tasting getrakteerd op een 3-gangen diner. Alvast nieuwsgierig naar de culinaire verwenning? Wij sturen u graag het keuzemenu toe voor de nodige voorpret. Uiteraard kan er ook rekening gehouden worden met dieetwensen.