Uw unieke trouwfeest vieren bij Proost in Breda!

Een onvergetelijk uniek trouwfeest bij Proost in Breda

Uw bruiloft afsluiten met een memorabel en uniek trouwfeest? En zoekt u een locatie op loopafstand van het Stadhuis, de Grote Kerk en het Begijnhof? Dan heeft Proost in Breda de perfecte locatie. Voor ieder trouwfeest hebben we een geschikte ruimte met een professionele muziekinstallatie, een lichtinstallatie, verschillende arrangementen, een heerlijke catering, prachtige champagnetorens, en een DJ of een band. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden zodat het een uniek en onvergetelijk trouwfeest wordt. Heeft u zelf ideeën over de uitwerking of aankleding, dit is allemaal mogelijk in al onze zalen. Wij hebben daarnaast ook een mooi dakterras, voor als u wilt feesten in het zonnetje.

 

Vier uw bruiloft in het centrum van Breda

De reisafstand naar onze feestlocatie voor uw gasten is prima te overbruggen, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de taxi-standplaats is op loopafstand. Zo hebben wij parkeergarage de Prins en de Barones op loopafstand en is er ook een busstation in de buurt. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over vervoer in en rondom Breda.

 

Bezichtigingen & Beschikbaarheid

De beschikbaarheid kunt u gemakkelijke per zaal checken via de kalender. De kalender vindt u op elke zaalpagina of bovenaan de pagina bij “reserveer”. We begrijpen het natuurlijk als u de zaal eerst wilt bekijken en de opties met ons wilt doorspreken, dit is geen enkel probleem. Na het plaatsen van de optie zullen we eerst contact met u opnemen om een afspraak in te plannen, alvorens de datum vastgelegd wordt. Zo kunt u op uw gemak de zaal komen bekijken en de mogelijkheden met ons bespreken. Wij doen er alles aan om uw trouwfeest zo onvergetelijk mogelijk te maken!