Zakelijke gelegenheden bij Proost in Breda

Zakelijke gelegenheden bij in het centrum van Breda

Proost biedt tal van mogelijkheden op het gebied van zakelijke ontmoetingen. Of het nu een bedrijfsjubileum betreft of een interessante meeting; we denken graag met u mee om van uw zakelijke gelegenheid een succes te maken. In overleg is in principe alles mogelijk. Als partner zorgen wij er samen met u voor dat uw bedrijfsjubileum, productpresentatie, vergadering, netwerkborrel of andere zakelijke gelegenheid tot in de details is verzorgt.

 

Bedrijfsfeest, Vergaderen, of een Presentatie?

U kunt bij ons terecht met alle soorten gelegenheden, wij organiseren het graag samen met u. We bieden verschillende ruimtes aan met ieder hun eigen stijl en karakter, in de zomermaanden is het ook mogelijk om buiten uw gelegenheid te organiseren. U kunt dan terecht op ons sfeervolle dakterras.

 

Bezichtigen en beschikbaarheid?

Als u de beschikbaarheid wilt checken of een optie wilt plaatsen op de zaal kan dit gemakkelijk via de kalender. De kalender vindt u op elke zaalpagina. We begrijpen het natuurlijk als u de zaal eerst wilt bekijken, dit is geen probleem. Na het plaatsen van de optie zullen we eerst contact met u opnemen om een afspraak in te plannen, alvorens de datum vastgelegd wordt.