Vergaderen bij Proost in Breda

Op originele wijze vergaderen bij Proost in Breda

De zalen van Proost zijn uitermate geschikt om te vergaderen. Zo leent onze grote zaal zich perfect voor grote bijeenkomsten en is onze Skybar geschikt voor de kleinere bijeenkomsten. De grote zaal biedt de mogelijkheid maar liefst 150 personen of meer. In het Packhuys is er plaats voor 50 personen en de Skybar is geschikt voor kleine meetings van 10 tot 15 personen. Zo kunt u dus de zaal afstemmen op uw vergadering. Alle zalen zijn uitgerust met een professioneel licht en geluidsplan en alle faciliteiten voor het geven van een presentatie zijn aanwezig, zoals bijvoorbeeld een beamer maar ook een microfoon.

 

Organiseer uw vergaderingĀ in het centrum vanĀ Breda

De reisafstand naar onze locatie is voor uw gasten prima te overbruggen, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de taxi-standplaats op loopafstand. Zo zijn de parkeergarages de Prins en de Barones bij ons in de buurt en kunt u tot aan de deur komen met de auto.

 

Bezichtigingen & Beschikbaarheid

De beschikbaarheid voor uw vergadering kunt u gemakkelijk per zaal checken via de kalender. De kalender vindt u op elke zaalpagina. We begrijpen het natuurlijk als u de zaal eerst wilt bekijken en de opties wilt doorspreken, dit is geen enkel probleem. Na het plaatsen van de optie zullen we eerst contact met u opnemen om een afspraak in te plannen, alvorens de datum vastgelegd wordt.

 

Naar zaalverhuur