Uw personeelsuitje bij Proost in Breda

Een fantastisch personeelsuitje bij Proost in Breda

Wilt u een leuk, uniek en verrassend personeelsuitje organiseren? Dat komt goed uit, want wij zitten boordevol inspiratie en denken graag mee. Afhankelijk van de grote van uw gezelschap bieden wij de juiste ruimte en invulling. In principe is bij ons alles mogelijk. We horen uw plannen graag aan in een persoonlijk gesprek.

Naast de verschillende zalen die beschikbaar zijn, bieden wij ook workshops, tastings en catering op maat aan. Zo kunt u verschillende activiteiten ondernemen met uw personeel en creëert u een gezellig uniek personeelsuitje voor een halve of gehele dag. Alles kan naar wens ingevuld worden.

 

Vier uw personeelsuitje in het centrum van Breda

De reisafstand naar onze locatie is voor uw gasten prima te overbruggen, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en de taxi-standplaats is op loopafstand.

 

Bezichtigingen & Beschikbaarheid

De beschikbaarheid voor uw personeelsuitje kunt u gemakkelijke per zaal checken via de kalender. De kalender vindt u op elke zaalpagina. We begrijpen het natuurlijk als u de zaal eerst wilt bekijken, dit is geen probleem. Na het plaatsen van de optie zullen we eerst contact met u opnemen om een afspraak in te plannen, alvorens de datum vastgelegd wordt.

 

Naar zaalverhuur